Hva er den beste behandlingen for tørr hoste?

Den beste behandlingen for tørr hoste er først å forsøke å identifisere årsaken til hosten, for eksempel prøve å finne ut om det skyldes allergi, tørr luft hjemme eller på jobb eller livsstilsvaner som røyking. Noen ganger dør en tørr host bare etter en forkjølelse. Hvis det er mulig, er det best å forsøke å eliminere årsaken til hosten, da er den beste behandlingen ofte å være hydrert ved å drikke varm te med sitron, eller for å eliminere en kile i halsen ved å gurgle varmt saltvann. Hostedråper og hosteundertrykkende medisiner kan også fungere på kort sikt.

Hvis hosten skyldes allergi, kan den beste behandlingen for en tørr host være å ta allergi medisinering. Det finnes opsjoner tilgjengelig i disken eller på resept fra en medisinsk fagperson. Noen mennesker finner at det å bruke en varm saltvannskylling i nesepassene kan bidra til å lindre allergier, noe som kan bidra til å kurere en vedvarende tørr hoste også. En tørr hoste kan også være forårsaket av røyking. Den eneste behandlingen for denne typen hoste er å slutte å røyke.

Tørr eller støvete luft i hjemmet eller på arbeidsplassen er en annen ledende årsak til en vedvarende tørr hoste. Det er ikke mye å gjøre om luftkvaliteten på jobben, men hjemme, en luftfukter som er igjen for å løpe hele tiden, eller til og med bare om natten, kan bidra til å legge til ekstra fuktighet i luften. Denne ekstra fuktigheten kan være en effektiv behandling for tørr hoste. En luftrenser kan også legges til i hjemmet, hvis allergener eller støv i miljøet er et problem. På jobb kan det være nyttig å bare holde seg hydrert hele dagen ved å drikke mye vann eller te.

Det beste er å hindre at halsen blir tørr. Noen synes at drikking av varm te som inneholder honning og / eller sitron kan bidra til å berolige halsen og lindre en tørr hoste. Honning bør aldri gis til barn under ett år, dog. Gurgling med saltvann kan også legge fuktighet i halsen, og hjelpe en til å slutte å hoste. Å sove med hodet høyt om natten kan være en nyttig behandling for hoste, og kan også bidra til å forhindre halsbrann, noe som også kan føre til hoste.