Hva er ren efedrin?

Efedrin er et stimulerende middel som har blitt brukt i århundrer i østlig helbredelse. Den stammer fra ma huang anlegget og brukes som en urte rette for mange plager, inkludert forkjølelse og allergier. Efedrin er vanligvis foreskrevet som astmabehandling eller diettmedisin. Den kjemiske sminke og effekten av efedrin er svært lik de fleste amfetaminene. Dette legemidlet gir en akselerert hjertefrekvens og kan være farlig hvis det tas i høye doser.

Mange energidrikker inkluderer små mengder ephedrine. Dette produktet hjelper en idrettsutøver med blodstrøm og total sirkulasjon. Fordi ephedrine øker hjertefrekvensen, kan lungene puste mer åpent. Ren ephedrine er normalt foreskrevet i en pilleform. Dette legemidlet skal tas med rikelig med vann, ettersom ekstra blodstrømmer vanligvis forårsaker svette.

Efedrin kan være et farlig stoff og bør tas med forsiktighet. Food and Drug Associations (FDA) har rapportert flere dødsfall forårsaket av ephedrine-type produkter. I tillegg har hundrevis av individer rapportert bivirkninger, inkludert høyt blodtrykk, søvnløshet og anfall. Ren efedrin bør ikke tas over foreskrevne grenser. Overdosering på ephedrin kan resultere i hjerneslag eller hjertesvikt.

Efedrin ble brukt tidlig på 1980-tallet som det primære legemidlet for behandling av astma. Dette stoffet virker på nervesystemet for å øke blodstrømmen til muskler. Det hjelper astma pasienter ved å øke bronkialstrømmen for å puste.

Mange dieters bruker ren ephedrine å miste vekt raskt. Dette stoffet er en effektiv appetittundertrykkende. Det gir ekstra energi og økt hjertefrekvens, noe som resulterer i betydelig vekttap. Denne energien produseres fordi efedrin stimulerer sentralnervesystemet og bronkialrørene, noe som øker blodtrykket og øker hjertefrekvensen.

Effektene av ren efedrin er å produsere en økning i metabolisme, som stimulerer vekttap. Mange ephedrine medisiner inkluderer også koffein. Denne stimulantstakken gir ekstra fettforbrenningspotensial, som kan hjelpe til med vekttap.

Efedrin har vært et forbudt stoff for mange profesjonelle idretter, inkludert OL og profesjonell fotball. Dette forbudet var hovedsakelig basert på den urimelige risikoen for idrettsutøvere. De fleste idrettsutøvere med rapporterte problemer har pådratt seg hedeslag eller økt hjertefrekvens mens du bruker dette stoffet.

FDA har forsøkt å få alle ephedrine-baserte produkter fjernet fra markedet. Ren efedrin er fortsatt tilgjengelig som resept. Reseptbelagte ephedrin bør ikke overstige 150 milligram per dag for voksne. I tillegg bør ingen andre stimulanser tas i kombinasjon med efedrin, da de kan ha bivirkninger.